Eerbetoon

Dit stukje van de website is voorbehouden voor de SAR honden en geleiders die ons hebben moeten verlaten. Elke SAR hond spendeert uren met zijn/haar geleider tijdens de vele trainingen. Op deze manier ontstaat er een hechte band. Wanneer deze band verbroken wordt kunnen we enkel dankbaar zijn dat we deel hebben mogen uitmaken van het leven van onze honden. Een eerbetoon is dan ook op zijn plaats

AYLA ( † 15/11/2023 )

Ayla was net met glans geslaagd voor de cursus Zoeken In Teamverband, en stond te popelen om onze teams te versterken in de doorgedreven trainingen.

Jammer genoeg heeft ze ons veel te vroeg moeten verlaten. We wensen haar baasjes alle sterkte toe !

 

PETER ( † 26/08/2023 )

Peter is een gerepecteerd lid van onze organisatie. Samen met Toica bracht hij veel speurtochten tot een goed einde. Altijd veel te bescheiden, altijd goedlachs en positief. Maar vooral ook altijd heel hulpvaardig, en tot alles bereid.

Onze teams zullen Peter niet meer vinden tijdens hun zoektochten, en toch zal hij altijd ergens aanwezig zijn tijdens iedere zoektocht.

We wensen de familie, en iedereen die Peter gekend heeft heel veel sterkte bij dit groot verlies.

Rust zacht Peter, en bedankt voor alle mooie momenten.

TOICA ( † 30/09/2023 )

Op 30/09 namen we ook afscheid van Toica, samen met de familie van Peter. Toica zal nu altijd blijven waar ze het liefste was, en terug samen zijn met haar zo geliefde baasje.

AIK ( † 23/08/2023 )

Aik is een van de “Anciens” van de organisatie. Na een succesvolle SAR carriere assisteerde Aik Katia bij de opvoeding van de pups. Zo is hij altijd nog een beetje pup gebleven.

Rust zacht, Aik. Je blijft in onze gedachten vrolijk rondlopen op ons terrein. 

MILA ( † 12/07/2021 )

Mila ligt samen met Jeff aan de basis van ROVL. Team Mila is zonder meer de inspiratiebron voor al onze teams. Zeer gedreven brachten ze de moeilijkste zoektochten tot een goed einde. Ze heeft niet voor niets de bijnaam ‘Zwarte parel’, en dat heeft ze dubbel en dik verdiend.

Rust zacht, Mila in de eeuwige SAR-velden. Je leeft voort in onze gedachten !