Links

GEZINSHONDEN

Gezinshonden is een platform voor alle mensen die houden van honden. Je kan vrijblijvend en gratis registreren. Hou je van honden en wil je er meer over weten? Registreer je nu gratis en vrijblijvend. De wereld van de hond gaat open voor jou. Je krijgt nuttige informatie van experten. Je kan inschrijven op workshops en deelnemen aan wedstrijden. Gezinshonden is een gezamenlijk initiatief van Eurodogshow Kortrijk en Kwispelcoach. We willen jullie helpen om jullie hond beter te begrijpen. Elke hond kan een superwoef zijn en elk baasje een topbaasje. Je hebt enkel de nodige informatie nodig om harmonieus te kunnen samenleven.

RESCUE DOGS ROCHUS

Rescue dogs Rochus is een groep gepassioneerde hondenliefhebbers die honden opleiden om vermiste personen op te speuren.

Limburgse Reddingshonden

Limburgse Reddingshonden

Limburgse Reddingshonden is een VZW die zich toespitst op het trainen en inzetten van getalenteerde honden. We leiden honden op voor therapie en voor redding. Alvast bedankt voor uw bezoekje en interesse in onze vereniging. Klik verder en kom alles te weten over onze activiteiten.

DONATE-A-DOG

Donate-a-dog is een vzw die hulphonden opleidt,plaatst en verder begeleidt in functie van een betere levenskwaliteit voor mensen met een motorische functiebeperking. De vzw neemt zowel de ondersteunende taken als de opleiding van de honden op zich.

Child Focus

Child Focus

De Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen werkt onder de naam ‘Child Focus’. Het is een stichting van openbaar nut. Zeven dagen op zeven en 24 uur op 24 stelt de organisatie alles in het werk om vermiste kinderen terug te vinden en hun seksuele uitbuiting tegen te gaan, offline en online.

Nationale Cel Vermiste Personen

Cel Vermiste Personen

Elke onrustwekkende verdwijning moet u aangeven bij de lokale politie. Die zullen op hun beurt de 'Cel Vermiste Personen' van de gerechtelijke politie inlichten. De contactgegevens van een politiekantoor in uw buurt vindt u op www.politie.be of via het noodnummer 101.

Rode Kruis Vlaanderen

Rode Kruis Vlaanderen

Rode Kruis-Vlaanderen is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie. Via het Belgische Rode Kruis maken we deel uit van de Internationale Rode Kruis- en Rode Halve Maanbeweging. Onze missie is drieledig: Opkomen voor kwetsbare mensen in binnen- en buitenland. Actief zijn op het vlak van rampenbestrijding, zelfredzaamheid en bloedvoorziening. Bij dat alles doen we maximaal een beroep op vrijwilligers.

Dierenarts Vanderstichele

Dierenartspraktijk Vander Stichele


Dierenartspraktijk Vander Stichele
Heulestraat 33, 8560 Gullegem.
Telefoon: 056 424 533

Apdt.bene

De vereniging stelt zich tot doel om het gebruik van effectieve, hondvriendelijke, ondwangmatige, pijnvrije en beloningsgerichte technieken in de hondentraining te bevorderen en promoten.

SPEL & SOCIALISATIE

Een vzw o.a. ter bevordering van de opvoeding en het gedrag van honden